Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceasta tarta este foarte racoritoare si gustoasa, iar blatul se face foarte usor.
Se amesteca ingredientele pentru blat cu mixerul pana se dizolva zaharul.
Intr-o forma cu peretii detasabili pe care o ungem cu margarina si o presaram cu faina punem compozitia si o bagam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.
Lasam blatul sa se raceasca.
Se face sarlota de la Dr. Oetker pe foc asa cum scrie pe plic.
Sarlota o punem peste blat asa fierbinte. Nivelam suprafata.
Dupa ce sa racit sarlota punem capsunile taiate pe jumatate.
Facem gelatina si o punem fierbinte peste capsuni.
O punem incepand din mijloc si ea se intinde catre margini singura.
O lasam sa se raceasca bine, apoi o bagam la frigider. Cand sa racit indepartam peretii vasului.
Transferam tarta pe un paltou.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult