Tarta de carne si bucati de pui!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2011 | 2155 vizualizari

 

Dupa ce am facut rulada de pui umpluta cu carne tocata a mai ramas cate putin din fiecare ingredient si am "purces la facerea" unei placinte cu carne, care chiar a avut succes in familie!!!

 

INGREDIENTE

  • ceapa verde 2 legaturi
  • carne tocata amestce porc si vita 300 g.
  • fasii de piet de pui 200 g.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • gris 50 g.
  • Glazura
  • oua 2 bucati
  • cascaval ras 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de carne si bucati de pui!:

Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si grisul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza totul, se asezoneaza de boia dulce de ardei, sare si piper. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, eu am folosit o forma de silicon, si se toarna amestecul de carne. Se pune in cuptorul preincalzit, pentru cca. 20 de minute la foc mediu. Se scoate se toarna deasupra ouale batute si cascavalul ras si se mai las la cuptor cca. 10 minute. Aceasta placinta se poate servi calda sau rece.


P.S. Nu am mai avut timp si loc sa fac poza si pe sectiunea tartei, s-a "evaporat" rapid!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de carne si bucati de pui!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:04

Panacris 1

04.12.2011, 08:58

Multumesc!

gaby_gabytza 1

04.12.2011, 12:53

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv tricolora