PETITE

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 4195 vizualizari

 

niste ''micute'' pentru micuta mea Deea, aperitive de la ziua ei:)

 

INGREDIENTE

pt.cosulete:

  • un cub cu patratele de aluat congelat;

pt.crema de umplutura:

  • 150 g  branza,
  • 300g  cascaval,
  • 1 cutie  triunghiuri branza topita cu verdeturi ,
  • o nuca de unt,
  • 5 linguri de  smantana;

pt.decor:

  • ardei gras de 3 culori,
  • masline negre,
  • ceapa rosie.
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PETITE:

Se decongelaza patratelele de aluat si se decupeaza cu gura unui paharel discuri ce se coc pur si simplu pe hartie de copt intr-o tava la cuptor.Apoi se scot si ele fiind foarte umflate se desprind foarte usor si cu mana sau folositi un cutit pentru a le sectiona pe mijloc, exact ca pe niste scoici.


Preparam crema pt.umplutura amestecand toate ingreddeintele bine pana obtinem o crema spumoasa pe care o spritam cu p punga de ornare desupra micutelor discuri de aluat copt.


Ornam cu mici bucatele de ardei colorati, masline si ceapa rosie.


Toti oaspetii mei cu mic cu mare au fost foarte incantati de aceste aperitive micute si m -am hotarat sa mi le botez Petite.Toate invitatele mi-au cerut reteta:) care este foarte simpla dar mi-a fost drag ca mi-au apreciat ideea.

 

TIPS-URI

1

puteti face si mici manere la cosuletele din aluat si faca le faceti mai mari le puteti orna cu flori din legume.Asa am intentionat intitial dar din lipsa de timp au iesit petitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "PETITE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

18.08.2010, 00:01

Corinuta 1

18.08.2010, 16:32

Sa-ti traiasca micuta, e o scumpa!

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan