Tarta floare cu ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 17 Apr 2014 | 9974 vizualizari

 

Pe ultima suta de metri de post, vin cu o reteta de tarta cu ciuperci tare gustoasa. Numai buna de pregatit pentru masa de seara, nu necesita mult timp de preparare, deci ideala zilele astea, cand sunt atatea treburi de facut...

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de placinta
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 g ciuperci champignon
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu ciuperci:

Am scos aluatul din congelator si l-am lasat la dezghetat peste zi.

Am curatat si spalat ceapa si ciupercile, dupa care le-am tocat marunt.

Intr-o tigaie incinsa am turnat putin ulei si am calit ceapa si ciupercile. Doar un minut le-am lasat, nu e nevoie de mai mult timp. 

Am intins foaia de aluat, am pus umplutura deasupra si am distribuit-o pe toata suprafata.

Am rulat aluatul, dupa care l-am crestat din loc in loc, cam la 1,5 cm sa zicem. 

Am facut o coronita din rulada, dupa care am luat fiecare felie si am rasucit-o, astfel incat, la final, toate arata ca petalele unei flori. 

Am uns aluatul cu putin ulei si am pus tarta la cuptor pana s-a rumenit, cam 15 minute.

Daca vi se pare ca nu s-a copt suficient, mai lasati-o cateva minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute de post