Tarta floare cu ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 17 Apr 2014 | 10262 vizualizari

 

Pe ultima suta de metri de post, vin cu o reteta de tarta cu ciuperci tare gustoasa. Numai buna de pregatit pentru masa de seara, nu necesita mult timp de preparare, deci ideala zilele astea, cand sunt atatea treburi de facut...

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de placinta
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 g ciuperci champignon
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu ciuperci:

Am scos aluatul din congelator si l-am lasat la dezghetat peste zi.

Am curatat si spalat ceapa si ciupercile, dupa care le-am tocat marunt.

Intr-o tigaie incinsa am turnat putin ulei si am calit ceapa si ciupercile. Doar un minut le-am lasat, nu e nevoie de mai mult timp. 

Am intins foaia de aluat, am pus umplutura deasupra si am distribuit-o pe toata suprafata.

Am rulat aluatul, dupa care l-am crestat din loc in loc, cam la 1,5 cm sa zicem. 

Am facut o coronita din rulada, dupa care am luat fiecare felie si am rasucit-o, astfel incat, la final, toate arata ca petalele unei flori. 

Am uns aluatul cu putin ulei si am pus tarta la cuptor pana s-a rumenit, cam 15 minute.

Daca vi se pare ca nu s-a copt suficient, mai lasati-o cateva minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume - Philips Multicooker