Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2012 | 4061 vizualizari

 

Reteta care m-a inspirat a fost una a lui Ruxy-Rux...http://bucatariecudragoste.blogspot.com/2011/08/tarta-mediteraneeana-cu-branza.html.........si va rog sa ma credeti pe cuvant de bucatarasa ............... hihihi............ ca este bunaciune curata si merita incercata.Ete ca am facut si rima.
Numai ca Ruxy ca o super - gospodina a facut aluatul in casa eu in schimb am cumparat.......stiiiiiiiiiu o sa vina carcotasele si o sa spuna ca ce gospodina sunt eu de nu fac aluat...............ei ,bine sa stie lumea ca pe langa dulce nu fac nici aluat,in cel mai rau caz....hahaha....face masina....)))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 3 oua
  • 500 g iaurt
  • 300g branza (eu am folosit de vaca dar se poate folosi orice alta branza)
  • 3 linguri crema de branza
  • 2-3 linguri cu faina
  • cascaval
  • o mana de masline fara samburi
  • marar verde
  • sare 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy:

Decongelam aluatul. Tapetam o tava rotunda cu unt si intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia. Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc. In timp ce incalzim cuptorul ne ocupam de umplutura. Mixam bine ouale cu putina sare apoi adaugam iaurtul, crema de branza, faina in ploaie si la final branza maruntita si mararul taiat. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.


Turnam umplutura in tava rotunda, deasupra radem cascavalul si apoi decoram cu masline. Dam tarta la cuptor la 180 grade si o tinem circa 40 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoresca apoi se taie si ........pofta buna! Se poate servi atat calda cat si rece, dupa preferinta. Va astept cu mare drag la masa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

angyb 1

30.01.2012, 18:24

trebuie incercata

kukibella 1

31.01.2012, 20:21

delicioasa...

babi5 1

17.08.2013, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice