Tarta rapida cu fructe

de Panacris in Prajituri, 15 Feb 2012 | 5874 vizualizari

 

Cand se anunta musafiri neasteptati, folosesc aceasta reteta. Important e sa ai la indemana in camara toate ingredientele, sau dai o fuga la un supermarket!!!

 

INGREDIENTE

  • blat de tarta din comert
  • budinca de vanilie 2 plicuri
  • zahar tos 8 linguri
  • lapte degresat 800 ml
  • gelatina transparenta 2 plicuri
  • ananas din compot
  • visine din visinata
  • piersici din compot
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu fructe:

Se pun la fiert 600 ml. lapte. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 200 ml. lapte rece. Amestecul obtinut se adauga in laptele fierbinte si se fierbe la foc mic budinca pana se obtine o crema mai tare.


Intre timp se insiropeaza blatul de tarta cu zema de la compot. Gelatina transparenta se desface cu 3 linguri de zahar si restul de zeama de la compot, cca. 250 ml., se aduce la punctul de fierbere si se lasa la racit un pic. Se toarna budinca, calduta peste blat, se aseaza dupa dorinta si imaginatie fructele, se toarna usor gelatina calduta. Se lasa la rece cca. 30 de minute, dupa care se poate servi simpla sau cu frisca dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

kamy 1

05.03.2012, 18:14

La multi ani!!

Panacris 1

06.03.2012, 07:48

Multumesc mult!

Bya Ralu 1

02.01.2013, 21:46

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta, mascarpone si mure