Tarta reteta cu branza dulce si ciocolata

de natalia_catinean in Torturi, 14 Feb 2014 | 1565 vizualizari

 

Avand ca baza Tiramisu reţetă originală, am inventat o tarta rapida si delicioasa ! :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 2-3 oua,la temperatura camerei
  • 4-5 linguri ulei
  • 4-5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • o jumatate praf de copt
  • faina cat cuprinde

Crema:

  • 2galbenusuri
  • cate 2l inguri de zahar
  • 500grame branza de vaci proaspata(recomand producatorii locali_
  • 2ciocolate amaruie
  • un cub de unt/4-5linguri smantana dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta reteta cu branza dulce si ciocolata:

Tiramisu reţetă originală


Zaharul cu uleiu se mixeaza cateva secunde, apoi se adauga,pe rand cate un ou, pana consistenta e 'aerata', mai apoi se aduga praful de copt cernut sau stins, cacaua si faina cernute.Se da la foc (180grade).


Crema: galbenusurile se freaca cu zaharul pe aburi,pana se ingroasa, la final se raceste.


Branza dulce se mixeaza cu cele 2 linguri de zahar pana arata ca o crema.Aceasta se amesteca cu crema rezultata din galbenusuri. Blatu se uda cu o ciocolata calda sau putina apa fierbinte amestecata bine cu putina ciocolata. Peste blat se intinde crema de branza.


Ciocolata se topeste pe aburi cu atentie si se adauga cubul de unt sau smantana dulce, apoi se intinde cu miscari rapide peste branza.Se poate decora cu fructe proaspete/din compot/congelate sau simpla, contrastul dintre branza si ciocolata v-a fi delicos. E de preferat sa se lase peste noapte la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta reteta cu branza dulce si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.02.2014, 19:36

Bine ai venit

natalia_catinean 1

17.02.2014, 20:20

Multumesc pt primire!

MIUTA 1

17.02.2014, 22:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce