Tarta zebra

de luminita20_2006 in Dulciuri, 6 Noi 2009 | 2324 vizualizari

 

este o tarta chec nu stiu cum sa ai zic foarte fina

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 1 pahat zahar
  • 1 pahar smantana
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1.5 pahat de faina
  • 2 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta zebra:

Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egalae in unul din ele amestecam cu cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se fac linii de pe interior spre mijloc. Se da la cuptor 30 min la 200 C.


Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) /am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

10.11.2009, 20:42

succes

grasu64 1

02.10.2010, 21:16

adry88 1

03.06.2011, 20:52

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine,zmeura si mascarpone