Tarta zebra

de luminita20_2006 in Dulciuri, 6 Noi 2009 | 3340 vizualizari

 

este o tarta chec nu stiu cum sa ai zic foarte fina

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 1 pahat zahar
  • 1 pahar smantana
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1.5 pahat de faina
  • 2 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta zebra:

Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egalae in unul din ele amestecam cu cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se fac linii de pe interior spre mijloc. Se da la cuptor 30 min la 200 C.

Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) /am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta zebra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartallette cu crema mascarpone