Tarte cu mure

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Sep 2010 | 3250 vizualizari

 

cu Deea

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • faina cat cuprinde
  • 2 linguri iaurt simplu Cremosso
  • 1 castronel de mure
  • 1 plic gelatina rosie Dr.Otker
  • 250 ml suc de fructe de padure
  • 1 esenta de vanilie fiola Dr otker
  • 4 picaturi esenta de rom
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu mure:

Se bate spuma oul se adauga zaharul si apoi uleiul, esentele, iaurtul si untul topit lichid.Apoi se stinge praful de copt cu un strop de otet si se amesteca cu faina si se dauga in ploaie in compozitie.Se adauga faina pana ce se formeaza un aluat moale.


Se incinge cuptorul.Aluatul se intinde in foaie, se decupeaza cu formele de tarte , se pun si murele in mijloc (sau le puteti adauga dupa ce se coc tartele-baza )si se coace. Apoi se prepara gelatina rosie cu suc , zahar si plicul de gelatina ca pe plic.Se toarna peste fructe sau luati deja intarita cu lingura si apoi taiati cubulete cu cutitul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

maria_claudia 1

12.09.2010, 09:52

silvi0ara 1

12.09.2010, 11:44

adry88 1

03.06.2011, 21:10

superbe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti de post