Tarte portugheze

de -Licurici- in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 2815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 100ml frisca lichida
  • coaja de portocala
  • scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte portugheze:

Se presara scosrtisoara peste foaie de aluat intinsa, se ruleaza si se da 10 min la rece.

Se scoate, se taie rulouri, se pun in tava cu forme de briose unsa cu putin ulei sau unt si se da la cuptor 10 min.

Intre timp, se amesteca ouale batute, frisca lichida, zaharul si coaja de portocala pana se formeaza o crema.

Dupa 10 min, se scoate tava din cuptor si se pun 2-3 linguri de crema peste rulouri si se baga din nou in cuptor.

Can se scot, se dau cu topping, miere sau caramel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte portugheze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

deyutzky 1

14.09.2015, 00:58

mmmm

-Licurici- 1

14.09.2015, 07:01

cristeena20 1

24.09.2015, 17:07

E chiar portugheza? nu am mai vazut-o pe aici, dar ideea mis e pare tare faina- mersi de reteta. O sa o icnerc. Mai ales ca s eface repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarte portugheze