Tartinada de morcov

de yafa in Conserve, 29 Sep 2010 | 2882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 3 linguri de pasta de gogosari( inlocuiti cu ardei daca nu aveti)
  • 2 linguri de bulion
  • sare, piper
  • foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100ml de ulei
  • 100ml de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartinada de morcov:

Curatam si spalam morcovul si ceapa. Mixam ceapa marunt, radem morcovul pe razatoarea mare.



Varsam uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana se inmoaie. Adaugam morcovul ras, amesteca cu ceapa, lasam pe foc cateva minute, adaugam bulionul si pasta de gogosari.



Varsam deasupra apa si asezonam cu sare, piper dupa gust, punem restul de mirodenii( boabe de mustar, foaie de dafin). Lasam sa fiarba pana cand uleiul iese la suprafata si apa s-a evaporat.



Asezam intr-un borcanel pe care il inchidem si lasam sa se racoreasca. Pastram la frigider.



Servim cu painica proaspata, cu lipii sau cu biscoti. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartinada de morcov" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

yafa 1

30.09.2010, 11:05

Ce-mi place! parca reteta asta era ieri pe slide, a disparut asa deodata si a aparut alta in loc......

epurasha2bb 1

01.10.2010, 20:44

arata minunat ! cred ca e tare buna si pt,micutele mele!

yafa 1

02.10.2010, 00:22

Multumesc Mariana, sper sa le placa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati , umpluti cu legume