Tartine cu icre capelin si anchoise

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2010 | 15254 vizualizari

 

de obicei ideile de meniu imi vin ori deschizand frigiderul si vazand ce mai am in el , ori in fata raftului in magazin .
de data asta am vazut la magazin doua dragute borcanase , unul negru , unul rosu si mi-am zis ,, haideti cu mine !!! ''

 

INGREDIENTE

  • o franzeluta graham [ cu felii cat mai mici ]
  • icre capelin rosii
  • icre capelin negre
  • 1 cutie anchoise [ eu am luat rulouri cu capere ]
  • unt
  • 1 lamaie 
  • pt  decor :rosii cherry, masline umplute , masline negre , ridichi rosii , ardei iute, frunze de praz .
  •        
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre capelin si anchoise:


  1. feliile de franzeluta se dau la toaster sa fie putin prajite , se taie pe diagonala , se ung cu unt .

  2. pe fiecare felie se pune , icre [ f. putine ] sau anchoise .

  3. se decoreaza dupa gust sau inspirate pe un platou mare .

  4. la sfarsit se stropesc si cu cateva picaturi de zeama de lamaie .

  5. bautura ideala langa aceste tartine este sampania [ cu gust sec sau demisec]

 

TIPS-URI

1

inchideti ermetic borcanasele cu icre , s-au folosit  foarte putin din ele .

2

s-ar putea sa va scoata din incurcatura in caz  ca ar trebui sa preparati urgent un aperitiv.

3

 daca le faceti mai devreme se oxideaza , se prepara pe loc , dureaza putin .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre capelin si anchoise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

10.01.2012, 09:57

Super!

Panacris 1

10.01.2012, 10:02

Draga Miha, si eu acu vreo 20 de ani am descoperit icrele negre in Germania, si le/am facut pasta ca si icrele obisnuite . A iesit o pasta albastra L-a pauza de masa m/au intrebat colegele ce am pus intre feliile de paine. Eu foarte mandra, am raspuns, caviar!!! Au ramas socate , cand le/am spus ca noi in Romania mereu mancam la micul dejun caviar Dupa ce am aflat cum se mananca, icrele negre, mi/a dat seama ce gafa am facut!!!

mihaelar63 1

11.01.2012, 15:04

O da , mereu invatam cate ceva
Cateodata in cele mai surprinzatoare moduri
Acum vreo 15 ani am fost la un mini -revelion unde era bufet suedez . Lumina era difuza , aproape ca puteai sa-ti bagi degetele in ochi . Tipa de langa mine ma intreaba ce e pe platoul imens din fata noastra [ eu cica cap de porc ] . Erau tentacule de caracatita .
Noroc ca era si muzica puternica si nu a auzit raspunsul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit indonezian