Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 14230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine prajita
  • icre negre
  • icre rosii
  • somon afumat
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat:

Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor.


Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din sare, pentru ca sunt cam sarate)


Le asezam frumos pe un platou si servim.( mie sincer nu mi-au placut :D)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:09

si eu am facut tartine dar ale mele erau cu icre negre de capelin

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:48

vero, ms, D-na mihaela nu stiu ce-s alea banuiesc ca-s mai bune, nu le am cu pestele deloc , nici eu nici doru nu mancam, iar lui andutu nu-i mai dau decat atunci cand o vrea el sa manace ca am ajuns cu el la urgente din cauza pestelui ...am facut si eu aceste tartine pt ca am primit icrele si am zis sa vedem cum sunt, dar nu ne-au placut

mihaelar63 1

15.01.2011, 15:00

Danuta , daca nu ai citit articolul ,, pangasius otrava din farfurie '' postat de Anastasia in tipsuri, citeste-l , vezi si comentul meu
Icrele de peste capelin sunt de culoare neagra si mult mai ieftine [ posibil sa fie colorate , nu stiu precis ]. O cutiuta e cam10 lei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat