Tataki de pastrav somonat

de Catalina L in Pastrav, 11 Apr 2020 | 2340 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

11.04.2020, 18:18

vasimur 1

11.04.2020, 18:44

RODIMUR 1

11.04.2020, 19:01

Interesantă rețetă...!

Constelatialeu 1

11.04.2020, 19:41

E bun pastravul, punct...nu conteaza de care este...

Adi 1

11.04.2020, 19:54

Bun!

laura_n 1

11.04.2020, 20:26

Imi ploua in gura. De incercat!

Rocsi 1

11.04.2020, 21:05

Arata super bine!

mirela0911 1

11.04.2020, 21:27

Tare gustos!

Catalina L 1

11.04.2020, 22:23

Cleme pentru mine conteaza

Catalina L 1

11.04.2020, 22:24

multumesc la toti

cristeena20 1

12.04.2020, 00:09

deyutzky 1

12.04.2020, 00:33

mmm, ce bun trebuie sa fie!

Bucataras Diana 1

12.04.2020, 06:36

RuxyRux 1

12.04.2020, 17:31

Interesanta reteta!

oanapl 1

12.04.2020, 22:12

Cred ca e delicios!

Gherca Daniela 1

13.04.2020, 12:36

mihaelar63 1

13.04.2020, 16:29

Interesanta reteta !!! Merge la favorite

Panacris 1

14.04.2020, 16:55

dantes 1

17.04.2020, 10:55

Interesant!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor in hartie de copt