Telemea de oaie cu busuioc si piper

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3481 vizualizari

 

Aperitiv delicios , rapid si cel mai important , preparat in casa .
Am ,,ghicit '' acest aperitiv in incercarea de a elimina diverse preparate cu conservanti cumparate din comert..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea oaie .
  • 2 linguri piper boabe  mozaic[ de toate culorile]
  • 2 linguri busuioc verde
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml ulei  masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de oaie cu busuioc si piper:


  1. Telemeaua de oaie se taie cuburi 3/3 cm .

  2. Uleiul de masline se amesteca cu piperul bobe , busuiocul si usturoiul tocat .

  3. Daca doriti sa serviti prepartul mai repede , incalziti usor uleiul sa se intrepatrunda bine aromele .

  4. Amestecati cu atentie sa nu se sfarme cuburile de telemea cu uleiul condimentat .

  5. Telemeaua astfel preparata se pastreaza intr-un recipient etans in frigider.este mai gustoasa dupa ce se macereaza un timp ,

 

TIPS-URI

1

 Nu adaugati sare , telemeaua contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de oaie cu busuioc si piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Miha 1

03.03.2011, 09:20

La multi ani feciorului. Faci tort?

tarasmariana 1

07.04.2015, 07:34

Sim0na 1

07.04.2015, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi