Terine cu gorgonzola , smochine si nuci

de Bucataras in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 2584 vizualizari

 

Terine cu gorgonzola , smochine si nuci, o reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300g gorgonzola dolce IGOR
  • 150g ricotta
  • Nuci taiate marunt
  • 10 – 15 smochine uscate
  • Un pahar de Vin Marsala sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terine cu gorgonzola , smochine si nuci:

Inmuiati smochinele in vinul de Marsala.


Aranjati hartie de copt intr-o tava, in care puneti un strat de gorgonzola gros de 1 cm, un strat de smochine taiate felii, un strat de ricotta si la final un strat de nuci.


Continuati sa aranjati straturi, pana ce umpleti tava.


Introduceti la frigider cel putin 20 de minute, inainte de a taia prepartul si a servi.


advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Terine cu gorgonzola , smochine si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mena29 1

09.03.2012, 17:29

VERONICA2607 1

09.03.2012, 17:44

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Linzer cu gem de caise si nuci