The perfect scrambled eggs

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 6903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 20g unt
  • 1 lingura smantana
  • un fir de ceapa verde - doar partea verde
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA The perfect scrambled eggs:

Intr-o tigaie, neincinsa, punem ouale (2 in cazul meu, pentru ca eram singurica) si o bucatica de unt + sare&piper. Punem tigaia pe foc (mic de tot!), si amestecam in continuu - daca ouale se coauleaza prea repede, mai dam tigaia deoparte, mestecand mereu.


Dupa cateva minute, cand ouale sunt facute in proportie de 90%, le luam de pe foc, adaugam o lingura de smantana, si, si cazul meu, un pic de ceapa verde tocata marunt.


Le-am servit pe paine prajita, frecata cu un catel de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "The perfect scrambled eggs" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

09.11.2010, 13:48

am vazut reteta si pe blog si pare foarte buna

LeBlogPiquant 1

10.11.2010, 15:06

Sa stii ca e grozava - si super simpla

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:22

si eu papam asa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori