The perfect scrambled eggs

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 9378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 20g unt
  • 1 lingura smantana
  • un fir de ceapa verde - doar partea verde
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA The perfect scrambled eggs:

Intr-o tigaie, neincinsa, punem ouale (2 in cazul meu, pentru ca eram singurica) si o bucatica de unt + sare&piper. Punem tigaia pe foc (mic de tot!), si amestecam in continuu - daca ouale se coauleaza prea repede, mai dam tigaia deoparte, mestecand mereu.

Dupa cateva minute, cand ouale sunt facute in proportie de 90%, le luam de pe foc, adaugam o lingura de smantana, si, si cazul meu, un pic de ceapa verde tocata marunt.

Le-am servit pe paine prajita, frecata cu un catel de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "The perfect scrambled eggs" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

09.11.2010, 13:48

am vazut reteta si pe blog si pare foarte buna

LeBlogPiquant 1

10.11.2010, 15:06

Sa stii ca e grozava - si super simpla

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:22

si eu papam asa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
chiftele de cartofi