Tigaie cu spatzle si carnaciori

de mihaelar63 in Paste, 4 Iul 2016 | 3226 vizualizari

 

 Din seria : ,, Ce face omul de foame ? "' :d Dupa o zi la servici unde am servit o cafea si o banana, am gasit acasa un bol de taitei spatzle fierti si niste carnaciori proaspeti . In maximum un sfert de ora ,cina apetisanta  era gata pregatita cu minimum de efort .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr taitei spatzle fierti
  • 300 gr carnaciori proaspeti [ picanti si bavarezi ]
  • 150 gr cas mozzarella razuit
  • 50 ml ulei masline
  • 10 rosioare cherry
  • 1 ardei iute verde
  • 1 codita usturoi verde
  • 1 mana frunzulite busuioc
  • sare- facultativ
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu spatzle si carnaciori:

  1. Am fiert rapid carnaciorii - folosind apa clocotita din fierbator .
  2. Am taiat carnaciorii felii ,pe diagonala .
  3. Am feliat usturoiul verde.
    Am spalat rosiile si le-am taiat jumatati.
  4. Intr-o tigaie non -aderenta am pus ulei de masline si am rumenit carnaciorii .
  5. Am tocat jumatate din busuioc si l-am pus peste carnaciori .
  6. Am adugat usturoiul verde si taiteii .Am lasat la prajit 2-3 minute .
  7. Se pun rosiile cherry  si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca.
  8. La sfarsit se decoreaza cu rondele de ardei iute , frunze de busuioc .
  9. Se serveste preparatul cald cu mozzarella razuita .
  10.     Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca aveti de fiert sau oparit folositi pentru rapiditate apa clocotita cu ajutorul fierbatorului - truc de la Jamie Oliver .

2

Nu a fost nevoie de sarare , taiteii fierti si carnaciorii au continut suficienta sare .

3

Frunzele de busuioc pentru decor se aduga in ultimul moment pe preparatul cald - isi schimba rapid culoarea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu spatzle si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

05.07.2016, 11:10

Ce bine arata!

anca_rm 1

11.07.2016, 13:09

rapid si gustos

Bubulyk 1

29.09.2017, 01:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara