Tigaie cu spatzle si carnaciori

de mihaelar63 in Paste, 4 Iul 2016 | 1092 vizualizari

 

 Din seria : ,, Ce face omul de foame ? "' :d Dupa o zi la servici unde am servit o cafea si o banana, am gasit acasa un bol de taitei spatzle fierti si niste carnaciori proaspeti . In maximum un sfert de ora ,cina apetisanta  era gata pregatita cu minimum de efort .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr taitei spatzle fierti
  • 300 gr carnaciori proaspeti [ picanti si bavarezi ]
  • 150 gr cas mozzarella razuit
  • 50 ml ulei masline
  • 10 rosioare cherry
  • 1 ardei iute verde
  • 1 codita usturoi verde
  • 1 mana frunzulite busuioc
  • sare- facultativ
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu spatzle si carnaciori:


  1. Am fiert rapid carnaciorii - folosind apa clocotita din fierbator .

  2. Am taiat carnaciorii felii ,pe diagonala .

  3. Am feliat usturoiul verde.

    Am spalat rosiile si le-am taiat jumatati.

  4. Intr-o tigaie non -aderenta am pus ulei de masline si am rumenit carnaciorii .

  5. Am tocat jumatate din busuioc si l-am pus peste carnaciori .

  6. Am adugat usturoiul verde si taiteii .Am lasat la prajit 2-3 minute .

  7. Se pun rosiile cherry si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca.

  8. La sfarsit se decoreaza cu rondele de ardei iute , frunze de busuioc .

  9. Se serveste preparatul cald cu mozzarella razuita .

  10. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca aveti de fiert sau oparit folositi pentru rapiditate apa clocotita cu ajutorul fierbatorului - truc de la Jamie Oliver .

2

Nu a fost nevoie de sarare , taiteii fierti si carnaciorii au continut suficienta sare .

3

Frunzele de busuioc pentru decor se aduga in ultimul moment pe preparatul cald - isi schimba rapid culoarea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu spatzle si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

05.07.2016, 10:47

Colorata este gata!

mirela0911 1

05.07.2016, 11:10

Ce bine arata!

anca_rm 1

11.07.2016, 13:09

rapid si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Rigatoni arrabiata