Tigaie picanta

de Furnicuti in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2011 | 13539 vizualizari

 

O mancare consistenta, pe placul domnilor :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 piept pui dezosat (500g)
  • 250 - 300 g cabanos
  • 500 g ciuperci
  • 2 - 3 ardei grasi verzi
  • 2 - 3 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa
  • 4 - 5 ardei iuti (uscati sau proaspeti)
  • 1 pahar de vin alb
  • 3 linguri pasta de ardei
  • ulei pentru prajit (cam 50 ml)
  • sare, piper, boia

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le lasam intregi daca sunt micute, sau le taiem pe jumatate pe cele mai mari, ceapa o tocam marunt, iar ardeii ii taiem cubulete.



Cand carnea e pe jumatate patrunsa, adaugam ceapa si mai lasam la calit cateva minute. Apoi adaugam ciupercile, ardeii, carnatii, ardeii iuti si vinul. Lasam fara capac sa se faca la foc mediu. Cand legumele sunt aproape gata, adaugam pasta de ardei, sare, piper si boia. Daca are prea mult sos, dati la cuptor vreo 10 minute la sfarsit, ca sa se rumeneasca.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

vanilla 1

08.02.2011, 14:26

asta e pe placul lu` tata! el are si un motto: Carnea cea mai buna leguma!!!!

FLORYAVRAM 1

08.02.2011, 15:10

buuuuuuuuuun,foarte bun!

marinica68 1

08.02.2011, 18:20

hmm bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos de vin rosu