Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

de diaconta in Pui, 5 Oct 2013 | 3572 vizualizari

 

Laura mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat =400 g
  • 500 g hribi
  • O ceapa
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • Ardei iute
  • Gogoşar
  • Roşie
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Piper cu lamâie
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.


Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.


Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.


Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.


Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.


Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.


Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.



Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

laura_n 1

07.10.2013, 12:34

ia uiteeee...a postat-o noaptea ca sa nu atentez la ea) am inteles eu ca o terminai tarziu, dar chiar asa....
este bestiala,iar te iei de poze....ca din poze salivam cu bale mari

diaconta 1

07.10.2013, 14:17

Laura,am refacut pozele a doua zi cand am avut ceva lumina ca cele de seara erau jale si era pacat de mancare )))

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:19

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu vin si smantana