Tiramisu reţetă cu lamaie

de arakelian in Prajituri, 11 Ian 2010 | 9719 vizualizari

COMENTARII (27)

Teo 1

12.01.2010, 21:58

eu astept si poza si portia,ce zici?

arakelian 1

23.01.2010, 22:06

ce am omis sa spun, frumusetea prajiturii este nu numai din rapiditate (tre sa il lasi cateva ore la frigider, sa se inmoaie piscoturile), ci faptul ca cantitatile nu trebuie respectate strict, iesind de fiecare data altfel. A fost cand am pus numai 2 oua, si nu 3, sau cand am pus il loc de 500gr mascarpone- numai 250, dar am pus frisca mai multa.

arakelian 1

25.01.2010, 16:50

inca un comentariu: de obicei am pus 2 lamai mai mici.
Ultima data am luat 2 lamai f. mari - deci coaja/zeama muult mai multa. Cred ca am exagerat - era suficient o lamaie mare, dar noua ne -a placut si asa.

ionix 1

25.01.2010, 17:24

ador prajiturile cu lamaie... la favorite, claar

Bunica 1

12.02.2010, 15:49

Ce sa cerem o portie de port sau o portie de cap ? Cat de zambaret este capul, tot mai buna ar fi o portie de tort

ionix 1

21.02.2010, 00:17

la multi ani!

Miha 1

21.02.2010, 00:55

La multi ani!

mihaelar63 1

21.02.2010, 23:04

la multi ani !!!

arakelian 1

03.04.2010, 09:31

multumesc pt urarile de ziua mea. Nu m-am mai logat de atunci. Si la multe retete bune!

MIUTA 1

21.02.2011, 00:07

La multi ani!!!

Ina 1

21.02.2011, 05:51

Ce tare e poza de la reteta
La multi Ani!!!!!

Sidy 1

21.02.2011, 07:41

La multi ani

MotanLaOale 1

21.02.2011, 08:44

La multi ani !!

lia maria 1

21.02.2011, 08:56

La multi ani !

Rocsi 1

21.02.2011, 10:36

La multi ani

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 15:08

la multi ani si multa sanatate

goldielocks 1

21.02.2011, 20:50

la multi ani

Mihaela11_jo 1

21.02.2011, 20:53

La Multi Ani ! si sa-ti vezi fetita mare

nadina73 1

21.02.2011, 23:09

La multi ani!

Cris2711 1

21.02.2012, 00:29

La multi ani

MotanLaOale 1

21.02.2012, 08:36

La multi ani!

MIUTA 1

21.02.2012, 10:31

La multi ani!

Rocsi 1

21.02.2012, 10:33

La multi ani!!

marinicayou10 1

21.02.2012, 11:37

La Multi Ani!!!!

Lau 1

21.02.2012, 11:52

la multi ani

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu lamaie