Tiramisu reteta cu piersici

de ralu_ca in Torturi, 18 Sep 2015 | 4991 vizualizari

 

 Plecand de la Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1000 ml smantana pentru frisca
  • 1 kg piersici
  • 750 g mascarpone
  • 250 g zahar pudra
  • 300 g piscoturi
  • esenta vanilie
  • boabe de struguri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta cu piersici:

Tiramisu reţetă originală

Cateva(6-7) din piesici le-am taiat felii subtiri, iar celelalte le-am pus in blender si le-am facut piure. 

Intr-un vas am pus mascarponele cu 5 linguri zahar, vanilie si le-am amestecat pana am obtinut o crema omogena.

Smantana mixeaza cu restul de zahar.

Apoi amestec ambele crema cu smantana. 

Intr-un vas am asezat piscoturile, pe margine felii rotunde de piersici, sos, crema, piscoturi, pe care le-am uns cu sos de piersici, crema, piscoturi, sos crema, iar deasupra am ornat cu boabe de struguri.

Deliciooos !:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, cu fructe