Tiramisu reţetă originala

de angyb in Prajituri, 10 Mar 2012 | 3496 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originala
Iubitul meu de vreo luna imi tot spune ca ar vrea sa mance tiramisu asa ca de 8 martie l-am pregatit ca sa nu se supere ca eu ies cu fetele sa petrecem ziua femeii.

 

INGREDIENTE

  • 400g piscoturi
  • 300ml cafea
  • 6 oua
  • 100g zahar+2,3 ligurite pt.cafea
  • 500g mascarpone
  • cacao
  • ciocolata rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala:

Tiramisu reţetă originala

Pentru inceput pregatiti cafeaua adaugati zaharul si lasati-o sa se raceasca.

Separati albusurile de galbenusuri.

Bateti spuma galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana cand devine o crema albicioasa.Adaugati mascarponele batand mereu.Separat bateti spuma albusurile cu restul de zahar pana devin o spuma densa ca si pt.bezea.

Adaugati albusurile la crema de mascarpone amestecand de sus in jos .

intr-o tava asezam piscoturile trecute prin cafea .Dupa ce am format un rand de piscoturi adugam crema si continuam pana cand se termina piscoturile.

Deasupra va ramane crema peste care adaugam cacao si ciocolata rasa.

se da la frigider 2,3 ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originala, cu frisca