Tiramisu reţetă originală, cu cirese alcoolizate

de Catalinaflorea in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 1912 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Cei mari beau ciresata ,cei mici mananca tiramisu cu cirese :)).Nu iese nimeni in minus.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • un pachet mare cu piscoturi
  • 3 oua
  • 1 cutie mascarpone
  • 2 linguri lichior de cafea,rom
  • 10 linguri zahar
  • ciese in alcool
  • cacao sau orz
  • cafea pentru insiropat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu cirese alcoolizate:

Tiramisu reţetă originală

Se pregateste cafeaua tare fara zahar si se adauga lichiorul.Separam albusurile de galbenusuri,albusurile se zbat spuma tare cu un praf de sare si galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase si albe.

Peste galbenusuri se adauga mascarponele si se amesteca bine pana se incorporeaza tot.Peste crema de galbenusuri se adauga albusurile si se amesteca cu o lingura de sus in jos pana se incorporeaza;tocam marunt 2 maini de cirese si le adaugam in crema.Intr-un vas incapator se aseaza un strat de piscoturi insiropate bine cu cafea, jumatate din crema,iar piscoturi si iar crema.Deasupra acoperim cu un strat consistent de cacao sau orz si cirese intregi.

Super racoritor si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu cirese alcoolizate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Catalinaflorea 1

19.03.2015, 11:33

mirela0911 1

19.03.2015, 14:56

Bun

Corinuta 1

19.03.2015, 17:54

Super combinatia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonaci cu smantana in aluat