Tiramisu reţetă originala cu trufe

de Panacris in Torturi, 19 Mai 2012 | 1051 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originala cu trufe

 

INGREDIENTE

  •  piscoturi 400 g. 
  • branza Mascarpone 500 g. 
  • oua 3 bucati 
  • zahar 200 g. 
  • cafea instant concentrata 250 ml. 
  • cacao 50 g. 
  • esenta migdale 1 fiola 
  • trufe 200 g.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala cu trufe:

Tiramisu reţetă originala cu trufe


Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă până la omogenizare.


Pişcoturile se însiropează în cafea, în care în prealabil s-a adăugat esenţa de migdale. Intr/o forma de tort, cu peretii detasabili, se întinde un strat de cremă, peste care se aşează un strat de pişcoturi însiropate.


Se continuă astfel, până la epuizarea pişcoturilor şi a cremei. Deasupra se aseaza trufele. Se da la rece ptr. cca. 3 ore. La servire se presară praf de cacao.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

BuburuzaBubu 1

20.05.2012, 20:03

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:14

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de afine, caise si ciocolata