Tiramisu reţetă originala cu trufe

de Panacris in Torturi, 19 Mai 2012 | 1484 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originala cu trufe

 

INGREDIENTE

  •  piscoturi 400 g. 
  • branza Mascarpone 500 g. 
  • oua 3 bucati 
  • zahar 200 g. 
  • cafea instant concentrata 250 ml. 
  • cacao 50 g. 
  • esenta migdale 1 fiola 
  • trufe 200 g.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala cu trufe:

Tiramisu reţetă originala cu trufe


Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă până la omogenizare.


Pişcoturile se însiropează în cafea, în care în prealabil s-a adăugat esenţa de migdale. Intr/o forma de tort, cu peretii detasabili, se întinde un strat de cremă, peste care se aşează un strat de pişcoturi însiropate.


Se continuă astfel, până la epuizarea pişcoturilor şi a cremei. Deasupra se aseaza trufele. Se da la rece ptr. cca. 3 ore. La servire se presară praf de cacao.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

BuburuzaBubu 1

20.05.2012, 20:03

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:14

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture