Tocana de cartofi cu carnati

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 7868 vizualizari

 

Fiindca am mai gasit un pachet de carnati prin congelator, m-am gandit sa fac ceva simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • un morcov
  • 6 cartofi marisori
  • carnati proaspeti sau congelati ( cca 12 bucati mici)
  • sare/ delikat, 
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • bulion
  • patrunjel
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnati:

Prajim carnatii pe jumatate, eliminand astfel si grasimea in exces.


Tocam marunt ceapa si morcovul, apoi le calim in doua linguri de ulei cu putina apa. La nevoie, mai adaugam apa si lasam sa fiarba. Adaugam cartofii taiati bucati marisoare si acoperim cu apa. Condimentam cu sare si piper, punem 2 foi de dafin si lasam sa fiarba pana ce cartofii devin moi. Adaugam carnatii si bulionul, lasam sa mai dea doua-trei clocote, oprim focul si presaram deasupra verdeata tocata marunt.


Servim cu muraturi sau o salata acra. Eu am servit cu castraveti in otet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

cristiana_dana 1

09.05.2011, 08:34

divainbucatarie 1

09.05.2011, 08:58

place...

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat cu cartofi la cuptor