Tocană de cartofi și mazăre - de post

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 4611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi;
  • 2 cutii mazăre Bonduelle;
  • 1 morcov;
  • 2 cepe;
  • 1 păstârnac;
  • 1/2 țelină;
  • 2-3 lg bulion;
  • foi de dafin;
  • cimbru;
  • chili;
  • mărar;
  • ulei de floarea soarelui;
  • sare;
  • piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi și mazăre - de post:

Se curăță, se spală legumele.

Se călește ceapa, se adaugă rădăcinoasele, apoi cartofii.

Se adaugă circa 1 L apă caldă și se fierb legumele. 

Când sunt aproape gata cartofii, se adaugă bulionul, mazărea și condimentele.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi și mazăre - de post" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de mancare de cartofi asa cum ne facea bunica