Tocana de iepure

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 2074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepa albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 kg carne de iepure(pulpe,costite,maruntaie,etc.)
  • 1 cutie de rosii cubulete in bulion
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • 2 lg ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure:

Carnea de iepure se spala si se taie in bucati potrivite.Ceapa ,morcovul se curata si se spala ,ardeiul rosu se spala si se curata de cotor.Se toaca ceapa marunt,morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari,iar ardeiul rosu se taie cubulete mici.


Intr-o tigaie se pun cele 2 lg de ulei,se lasa se incinga apoi se pune ceapa,ardeiul si morcovul si se lasa sa se caleasca un pic.Se pune si carnea de iepure ,apoi se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba acoperit..Cand carnea este fiarta se adauga rosiile in bulion si se lasa sa scada sosul.Se adauga sare si piper dupa gust.Cand sosul este destul de scazut se toaca patrunjelul verde si se presara deasupra.Se amesteca si se stinge focul.


Se serveste calda cu mamaliguta si salata,sau cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Geanina87 1

19.04.2015, 20:55

MOKUSKA 1

20.04.2015, 09:18

tarasmariana 1

20.04.2015, 09:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de iepure