Tocana de iepure

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepa albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 kg carne de iepure(pulpe,costite,maruntaie,etc.)
  • 1 cutie de rosii cubulete in bulion
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • 2 lg ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure:

Carnea de iepure se spala si se taie in bucati potrivite.Ceapa ,morcovul se curata si se spala ,ardeiul rosu se spala si se curata de cotor.Se toaca ceapa marunt,morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari,iar ardeiul rosu se taie cubulete mici.


Intr-o tigaie se pun cele 2 lg de ulei,se lasa se incinga apoi se pune ceapa,ardeiul si morcovul si se lasa sa se caleasca un pic.Se pune si carnea de iepure ,apoi se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba acoperit..Cand carnea este fiarta se adauga rosiile in bulion si se lasa sa scada sosul.Se adauga sare si piper dupa gust.Cand sosul este destul de scazut se toaca patrunjelul verde si se presara deasupra.Se amesteca si se stinge focul.


Se serveste calda cu mamaliguta si salata,sau cu paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Geanina87 1

19.04.2015, 20:55

MOKUSKA 1

20.04.2015, 09:18

tarasmariana 1

20.04.2015, 09:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de iepure