Tocana Ratatouille

de anca_rm in Mancaruri de legume, 6 Aug 2013 | 1227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vineta
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • usturoi
  • un ardei
  • o rosie
  • un morcov
  • ulei arahide
  • busuioc
  • oregano
  • un pahar vin alb
  • un pahar supa vegetala
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana Ratatouille:

Spalam legumele , le curatam si taiem fideluta vinetele, dovlecelul, morcovul .


Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in uleiul de arahide (se poate folosi si alt ulei ), se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin , se adauga vinetele si dovleacul si calim in continuare , punem si rosia taiata cubulete .


Adaugam paharul de vin , lasam pana se evapora si punem supa vegetala (supa de legume ) , lasam din nou sa scada .


Asezonam cu sare si piper , iar la final punem busuiocul si oregano.


Eu le-am servit cu ficatei , dar merg ca si garnitura la orice alta carne sau langa mamaliga dar e bun si asa simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

06.08.2013, 19:02

Dar am o întrebare, vânăta, nu ai presărat-o cu un pic cu sare, lăsată cca. 10 minute apoi și apoi stoarsă de zeama amară....

anca_rm 1

06.08.2013, 21:24

Cris , nu am sarat-o,cand fac vanata pane atunci pun sare pe ea , in rest nu . Dar daca crezi ca vanata pe care o ai este amara atunci poti sa o sari . Eu am legume din gradina , proaspat culese si coapte acolo, nu in lazi prin piete.

Rocsi 1

07.08.2013, 11:52

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vinete cu legume