Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 22 Sep 2016 | 762 vizualizari

 

Este tocana copilariei mele. Buna tare.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 800g ardei diverse culori
  • 800g rosii
  • 3 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 50ml ulei
  • 2 linguri boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la Crock Pot:

Ceapa se curata si se taie mai mare, julien.


Ardeii se curata si se taie in bucati mari.


Rosiile se spala si se toaca cubulete.


Se pune uleiul in vasul ceramic al aparatupui Crock Pot.


Se pun pe rand ceapa, ardeii si rosiile.


Se presara vegeta, piper, boiaua si se amesteca bine.


Se toarna 1/2 cana apa (100ml).


Se aseaza vasul ceramic in aparatul Crock Pot si se pune capacul.


Se seteaza la pozitia ligh si se lasa 5 ore.


Inainte cu o ora de a fi gata se pune mararul si patrunjelul, se amesteca si se potriveste de gust cu sare.


Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute pentru a scadea putin sosul.


Se mananca calda cu paine sau garnitura la friptura.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cred ca se poate face si fara a adauga apa, isi lasa destula legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

22.09.2016, 21:39

Multumesc

Ksenya 1

23.09.2016, 09:10

LECSO ,imi place tare tocana asta! Eu mai adug si un pic de ardei iute! E si reteta mea preferata!

MotanLaOale 1

23.09.2016, 12:28

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne si ardei