Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 1099 vizualizari

 

Acest preparat gatit la slow cooker nu numai ca este bun, dar si de efect.
Se poate servi atat cald, cat si rece.
O reteta ce merita incercata si ideala pentru perioada postului cand este dezlegare la peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei pentru vasul aparatului
  • 2 linguri ulei pentru prajit pestele
  • 2-3 linguri faina alba
  • cateva boabe de piper
  • o lingurita rasa zahar in cazul in care pasta este mai acra (optional)
  • 150 ml pasta de rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot:

Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite.

Saram si piperam.

Setam aparatul pe functia high.

Adaugam 2 linguri ulei in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, si cand este incalzit bine, adaugam ceapa curatata,spalata si taiata grosier.

Cand ceapa devine translucida, adaugam morcovul dat prin razatoare sau dupa preferinta taiat julienne.

Separat intr-o tigaie, adaugam uleiul si prajim usor pestele dat in prealabil in putina faina, apoi il transferam in vasul aparatului, deasupra la morcovi.

Adaugam restul ingedientelor. Fixam pentru 3 ore, pe functia low.

Oprim aparatul, macroul este gata.

Se serveste ca atare fierbinte sau rece cu cartofi piure, natur sau mamaliga.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Spalati bine pestele altfel va fi amar la gust.

2

Inainte de a-l prepara, asigurati-va ca este bine dezghetat, altfel la prajit va improsca cu ulei.

3

Puteti prepara orice peste va place. Aceasta reteta nu este pretentioasa la felul de peste.

4

Daca vreti, puteti adauga si lamaie, insa gustul nu va mai fi dulce-acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot