Tocanita cu carne de curcan

de AndraAli in Curcan, 29 Iul 2014 | 25133 vizualizari

 

rapid usor delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 gogosar
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 100 gr bulion
  • sare,piper,paprika
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan:

1. Punem carnea la fiert pt 20 de minute.

2. Intr-o tigaie punem ceapa taiata solzisori la calit.Adaugam peste morcovul taiat rondele,usturoiul,gogosarul taiat cubulete mici,la fel si ardeiul capia.

3. Lasam sa se caleasca 5 minute dupa care adaugam rosiile.Lasam sa se caleasca inca 5 minute,dupa care adaugam 1 pahar de apa fierbinte .Dam focul la mic si lasam sa fiarba.

4. Luam carnea o taiem cubulete si o adaugam peste legume in tigaie.

5. Condimentam si punem jumatate din legatura de marar taiata marunt.

6. Cand e aproape gata punem bulionul si restul de marar.Mai lasam cateva minute pe foc si e gata.

TIPS-URI

1

Se mananca cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

29.07.2014, 14:03

buna

MotanLaOale 1

29.07.2014, 20:54

Rocsi 1

29.07.2014, 21:25

Buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan