Tocanita cu pui si pleurotus

de Oana in Pui, 25 Apr 2010 | 8450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o casoleta ciocanele de pui
  • o casoleta ciuperci pleurotus
  • 2 cepe
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o cana cu suc de rosii
  • o lingura faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui si pleurotus:

Cioanelele de pui se spala bine si se dau in fiert, se arunca apa cu spuma, se spala bine cu apa rece.


Intr-o cratita se incinge uleiul, se adauga ceapa taiata cubulete si usturoiul verde taiat rondele si se calesc impreuna cu copanelele de pui. Se adauga treptat cate putina apa fiarta si se lasa sa se inmoaie bine ceapa.


Intre timp, se spala ciupercile si se taie in bucati mai mari, apoi se adauga in cratita. Se pun foile de dafin, sare si piper dupa gust si se acopera oala cu capac. Ciupercile isi vor lasa zeama si vor fierbe in 20-30 de minute. La final se adauga sucul de rosii amestecat cu lingura de faina. Se mai lasa cateva clocote si se opreste focul. Se presara deasupra patrunjel verde si se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

25.04.2010, 14:39

Oana 1

25.04.2010, 21:41

Fetelor, data viitoare fac mai multa

nadina73 1

25.04.2010, 23:44

data viitoare vin si eu oana ,ciuperci,pui ce poate bi mai bun.........acuma pun doar furuclitele ,super 5

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana