Tocanita cu pui si pleurotus

de Oana in Pui, 25 Apr 2010 | 7840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o casoleta ciocanele de pui
  • o casoleta ciuperci pleurotus
  • 2 cepe
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o cana cu suc de rosii
  • o lingura faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui si pleurotus:

Cioanelele de pui se spala bine si se dau in fiert, se arunca apa cu spuma, se spala bine cu apa rece.


Intr-o cratita se incinge uleiul, se adauga ceapa taiata cubulete si usturoiul verde taiat rondele si se calesc impreuna cu copanelele de pui. Se adauga treptat cate putina apa fiarta si se lasa sa se inmoaie bine ceapa.


Intre timp, se spala ciupercile si se taie in bucati mai mari, apoi se adauga in cratita. Se pun foile de dafin, sare si piper dupa gust si se acopera oala cu capac. Ciupercile isi vor lasa zeama si vor fierbe in 20-30 de minute. La final se adauga sucul de rosii amestecat cu lingura de faina. Se mai lasa cateva clocote si se opreste focul. Se presara deasupra patrunjel verde si se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

25.04.2010, 14:39

Oana 1

25.04.2010, 21:41

Fetelor, data viitoare fac mai multa

nadina73 1

25.04.2010, 23:44

data viitoare vin si eu oana ,ciuperci,pui ce poate bi mai bun.........acuma pun doar furuclitele ,super 5

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de smantana in vas yena