Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar

de Constelatialeu in Porc, 18 Apr 2013 | 2670 vizualizari

 

Imi era pofta de o tocanita,ce sa mai lungesc vorba,cu pofta nu te pui ca se pune rau pe tine....

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 4 cepe
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • 200 ml bulion
  • 300 g carne porc taiata bucatele
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar:

Carnea taiata bucatele, cat sa bagi odata in gura, se pune in cratita cu uleiul incins si se inabusa pret de 10-15 minute, apoi se adauga ceapa taiata marunt, atat cea uscata cat si frunzele de ceapa verde, se mai lasa la inabusit 10 minute, apoi se adauga cartofii taiati mai mari si se acopera cu apa, se lasa sa fiarba la foc domol. Cand cartofii sunt fierti se adauga bulionul se mai lasa putin la fiert, se potriveste de sare, la final se adauga mararul tocat.

 

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o un pic inainte sa o pun la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

delia64 1

18.04.2013, 21:39

Foarte buna tocanita ta .

MotanLaOale 1

18.04.2013, 22:09

Rocsi 1

18.04.2013, 22:35

Ma asez sa mananc si eu putina tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor