Tocanita de cartofi cu carnati si chimen

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2014 | 2148 vizualizari

 

Daca ar fi dupa mine chimenul ar trebui sa fie obligatoriu in tocanita de cartofi .
Farfuria face parte din cele de ,, zestre '' .de la Maica [ bunica] .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita marar uscat
  • 50 gr ulei
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1/2 lingurita pasta iute ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati si chimen:

Se curata ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei .


Adaugati carnatii taiati bucati si caliti impreuna.


Cartofi curatati, spalati si taiati cuburi mai mari se pun si ei la calit.


Intr-un litru de apa se face un ceai concentrat cu chimen care se strecoara .


Adaugati sare , mararul ,pasta de arde dulce si cea iute si amestecati .


Se complecteaza cu zeama ceaiului de chimen cat cartofii sa fie acoperiti si se fierbe sub capac .


Spre sfarsitul fierberii ridicati capacul si lasati ca excesul de lichid sa se evapore .


Serviti cu verdeata presarata deasupra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Pushaa 1

14.03.2014, 21:57

tiby 1

14.03.2014, 22:42

danakarin 1

15.03.2014, 07:12

Mor dupa ea! Si cu niste castraveti acri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu varza de bruxelles si carnati