Tocanita de cartofi cu carnati si chimen

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2014 | 1343 vizualizari

 

Daca ar fi dupa mine chimenul ar trebui sa fie obligatoriu in tocanita de cartofi .
Farfuria face parte din cele de ,, zestre '' .de la Maica [ bunica] .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita marar uscat
  • 50 gr ulei
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1/2 lingurita pasta iute ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati si chimen:

Se curata ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei .


Adaugati carnatii taiati bucati si caliti impreuna.


Cartofi curatati, spalati si taiati cuburi mai mari se pun si ei la calit.


Intr-un litru de apa se face un ceai concentrat cu chimen care se strecoara .


Adaugati sare , mararul ,pasta de arde dulce si cea iute si amestecati .


Se complecteaza cu zeama ceaiului de chimen cat cartofii sa fie acoperiti si se fierbe sub capac .


Spre sfarsitul fierberii ridicati capacul si lasati ca excesul de lichid sa se evapore .


Serviti cu verdeata presarata deasupra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Pushaa 1

14.03.2014, 21:57

tiby 1

14.03.2014, 22:42

danakarin 1

15.03.2014, 07:12

Mor dupa ea! Si cu niste castraveti acri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pipotele de pui