Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

de merisor in Porc, 13 Noi 2013 | 4773 vizualizari

 

Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne slaba de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri rosii pentru iarna
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker:

Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.


Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.


Curatam, spalam si tocam marunt legumele.


Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.


Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.


Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.


Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.


Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.


Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.


La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca mancarea nu iese scazuta cum o dorim, se poate detasa, pe parcursul prepararii, butonul de deasupra, pentru a se mai evapora din lichid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:12

o bunatate

Panacris 1

29.11.2013, 12:24

Bya Ralu 1

06.03.2014, 05:45

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Gulaş de porc cu ardei