Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

de Camelya in Pui, 28 Aug 2016 | 1933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • kaizer
  • 4 copanele
  • sare si piper dupa gust
  • 3 foi de dafin
  • boia
  • pasta de tomate
  • leustean sau patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ardeiul, ceapa, morcovii si bucatile de kaizer. Le calim pana se inmoaie. Punem putin piper si o lingurita de boia. Amestecam. Adaugam cartofii si amestecam. Turnam apa calda cat sa acopere cartofii. Lasam la foc mediu pana cand cartofii sunt fierti. Adaugam si cele 3 foi de dafin. Intre timp prajim cele 4 copanele. Le scoatem pe servetele absorbante. Spre final punem pasta de tomate in tocanita. Tocam leusteanul si il punem in tocanita. Amestecam. Adaugam si cele 4 copanele. Stigem focul si punem capacul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Camelya 1

30.08.2016, 15:40

Multumesc!

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:33

Camelya 1

02.09.2016, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla (nr.2)