Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2010 | 2949 vizualizari

 

De multe ori , o mancarica simplu de preparat si fara fitze ,iese mai gustoasa decat alta ce o,,mosesti '' mult timp cu ingrediente speciale .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 muschiulet de porc[ 500 gr]
  • 500 gr afumatura
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 1lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura:


  1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete.

  2. Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt .

  3. Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in ulei pana capata o crusta frumoasa. Se adauga ceapa , ardeiul si ceapa verde si se mai calesc impreuna 2 minute .

  4. Se pun cartofii taiati cuburi potrivite si se amesteca inca 2 minute , dupa aceasta se pune apa sa acopere totul, se sareaza si se fierbe la foc potrivit sub capac pana se patrunde carnea si cartofii incep sa se ,, imprastie ''formand un sosulet.Din cand in cand se verifica sa nu scada apa prea mult , adaugandu-se daca e necesar inca putina .

  5. La sfarsitul fierberii presarati verdeata si piper .

  6. Serviti tocanita calda insotita de muratura preferata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:51

Ma bucur ca iti place Rocsi , ma bucur ca ai pofta , deci am trecut testul nu ? , Mi-ai supervizat mancarea ?

MIUTA 1

14.12.2010, 15:48

delicios 5 furcu mari

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti