Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2010 | 5464 vizualizari

 

De multe ori , o mancarica simplu de preparat si fara fitze ,iese mai gustoasa decat alta ce o,,mosesti '' mult timp cu ingrediente speciale .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 muschiulet de porc[ 500 gr]
  • 500 gr afumatura
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 1lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura:

  1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete.
  2. Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt .
  3. Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in ulei pana capata o crusta frumoasa. Se adauga ceapa , ardeiul si ceapa verde si se mai calesc impreuna 2 minute .
  4. Se pun cartofii taiati cuburi potrivite si se amesteca inca 2 minute , dupa aceasta se pune apa  sa acopere totul, se sareaza si se fierbe la foc  potrivit sub capac pana se patrunde carnea si cartofii incep sa se ,, imprastie ''formand un sosulet.Din cand in cand se verifica sa nu scada apa prea mult , adaugandu-se daca e necesar inca putina .
  5. La sfarsitul fierberii presarati verdeata si piper .
  6. Serviti  tocanita calda insotita de muratura preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:51

Ma bucur ca iti place Rocsi , ma bucur ca ai pofta , deci am trecut testul nu ? , Mi-ai supervizat mancarea ?

MIUTA 1

14.12.2010, 15:48

delicios 5 furcu mari

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc