Tocanita de ciuperci

de mikidaniro in Mancaruri de post, 10 Mai 2012 | 2237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g ciuperci proaspete
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 ardei mari grasi(eu am avut unul rosu si unul galben)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie de rosii cubulete(400g)
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 100ml vin
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile le spalam,le taiem feliute subtiri si le punem la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul si usturoiul zdrobit.Dupa ce ciupercile s-au rumenit putin si nu mai au lichid adaugaum ardeiul si ceapa spalate,curatate si taiate bucati mai mari.Cand ardeiul este rumenit adaugam vinul,rosiile si lasam totul sa fiarba la foc mic 25-30 de min,apoi potrivim de sare,piper si adaugam patrunjelul,spalat si tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

roxanabucataras 1

11.05.2012, 09:19

dany_dumy2006 1

14.05.2012, 11:55

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:50

cred ca e la fel de gustos precum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci