Tocanita de ficatei si pipote

de izulika in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2010 | 39059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 linguri pasta tomate
  • 300 g pipote
  • 400 g ficatei
  • 1 lingura cimbru
  • 2 lingurite delicat
  • 1 vf lingurita piper
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei si pipote:

Ceapa, ardeiul si rosia se toaca marunt.Pipotele se spala bine si se curata,iar ficateii se pun in 2-3 ape inainte de folosire.Separat intr-o oala se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa si ardeiul,se lasa la calit 5-10 minute apoi se adauga pipotele si ficateii se acopera cu un capac si se lasa la foc incet amestecand din cand in cand inca 10 minute.Dupa cele 10 minute se adauga si rosia taiata cubulete, pasta de tomate cimbrul,piperul si delicatul si se pun cam 2 cani de apa fierbinte(cat sa se acopere ficateii si pipotele) Se lasa sa fiarba pana mai scade din apa si capata consistenta se verifica daca pipotele sunt fierte apoi se adauga si usturoiul maruntit se mai lasa 2-3 minute se stinge focul si se adauga patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei si pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

30.06.2010, 23:36

ce bineti-a iesit are o culoare minunata

lia maria 1

01.07.2010, 08:22

nici o problema te ajut si eu cu

nadina73 1

11.07.2010, 18:27

ce-mi place si mie5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Orez cu inimi si pipotele