Tocanita de mazare

de ionela2682 in Mancaruri de post, 8 Mai 2010 | 2627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mazare
  • 1 /2 kg cartofi
  • 2-3 lg bulion
  • 1 ceapa
  • sare, piper,
  • marar,
  •  usturoi 2-3 catei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de mazare:

-cartofii se curata si se taie mai mare (taranesc) si se pun la fiert in apa cu sare


-separat se caleste o ceapa , se adauga bulionul si cateii de usturoi


-daca cartofii sunt fierti se adauga si ei si mazarea fiarta in prealabil si putina apa in care au fiert cartofii


-se sareaza, pipereaza, adaugam marar tocat marunt si gata!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madi_marin 1

09.05.2010, 13:43

combinatia asta am mancat-o foarte rar, dar imi place mult.... multumesc de idee, o sa fac si eu , ca fi-mea papa si cartofi si mazarica....

ionela2682 1

09.05.2010, 17:22

cu placere!

eleny2010 1

30.10.2010, 01:15

bine ca am gasit reteta scrisa sa ma apuc si eu maine sa fac. vreau sa mentionez k greci asa mananca mazarea..cu cartofii si mie imi place f mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole (de post)