Tocanita de pipote

de ianculubita in Pui, 9 Mai 2011 | 7936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote de pui sau curcan
  • 2leg.ceapa verde
  • 1leg.usturoi verde
  • 1leg.patrunjel
  • 1leg.marar
  • 3linguri ulei
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 3cartofi
  • condimente pentru pui kotami
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

In cratita cu uleiul incins,se pun pipotele curatate si spalate,ceapa si usturoiul taiate marunt,cutia de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 30min;dupa acest timp se adauga cartofii curatati,spalati taiati cubulete si 1cana cu apa;cand aproape sunt fierti,se condimenteaza,se pune verdeata,si poftiti la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,