Tocanita de porc cu ardei copti

de mihaelar63 in Porc, 9 Sep 2014 | 3460 vizualizari

 

Cum ne-a fost dor de carnita de porc , nu am stat pe ganduri si am preparat .

 

INGREDIENTE

  • kg carne porc [ pulpa]
  • .3 ardei copti
  • 2ardei Kapia
  • 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa galbena mare
  • 10 catei usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • boia rosie de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ardei copti:

Legumele se curata si se spala .


Carnea de porc se taie bucati mici [ cat ar incape intr-o lingura ].


Rosiile se curata de pelite si se toaca cu blenderul vertical .


Se pune la calit in ulei ceapa , ardeiul Kapia , si usturoiul care au fost tocate marunt .


Cand ceapa devine translucida se adauga ardeiul copt taiat marunt si carnea cuburi .


Presarati amestecul cu sare si boia rosie de ardei . Amestecati .


Turnati o cana de apa si lasati sa fiarba la foc domol cu capacul deasupra .


Daca este nevoie mai adugati putina apa .


Dupa 40 minute cand carnea este fiarta si apa a scazut [legumele formand un sos bine legat], adugati rosiile.


Lasati sa mai fiarba cateva minute impreuna .


Dregeti gustul cu sare si piper .


Serviti cu mult patrunjel verde si garnitura preferata . Noi am avut mamaliguta .




 

TIPS-URI

1

Nu prajiti boiaua rosie de ardei , devine amaruie .Imediat ce o adaugati peste legumele prajite , amestecati si puneti putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

11.09.2014, 16:09

ce colorata si buna e

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 12:50

imi place la nebunie

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi