Tocanita de porc cu ardei copti

de mihaelar63 in Porc, 9 Sep 2014 | 7487 vizualizari

 

Cum ne-a fost dor de carnita de porc , nu am stat pe ganduri si am preparat .

 

INGREDIENTE

  • kg carne porc [ pulpa]
  • .3 ardei copti
  • 2ardei Kapia
  • 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa galbena mare
  • 10 catei usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • boia rosie de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ardei copti:

Legumele se curata si se spala .

Carnea de porc se taie bucati mici [ cat ar incape intr-o lingura ].

Rosiile se curata de pelite si se toaca cu blenderul vertical .

Se pune  la calit in ulei  ceapa , ardeiul Kapia , si usturoiul care au fost tocate marunt .

Cand ceapa devine translucida se adauga ardeiul copt taiat marunt si carnea cuburi .

Presarati amestecul cu sare si boia rosie de ardei . Amestecati .

Turnati o cana de apa si lasati sa fiarba la foc domol cu capacul deasupra .

Daca este nevoie mai adugati  putina apa .

Dupa 40 minute cand carnea este fiarta si apa a scazut [legumele formand un sos bine legat], adugati rosiile.

Lasati sa mai fiarba cateva minute impreuna .

Dregeti gustul cu sare si piper .

Serviti cu mult patrunjel verde si garnitura preferata . Noi am avut mamaliguta .

TIPS-URI

1

Nu prajiti boiaua rosie de ardei , devine amaruie .Imediat ce o adaugati peste legumele prajite , amestecati si puneti putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu legume