Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

de Isabel in Porc, 17 Mai 2014 | 1813 vizualizari

 

Chiar cumparasem niste carne de porc si zic decat sa fac ce fac de obicei,ba prajita sau la cuptor,pomana porcului,am incercat altceva si asta a iesit ff buna..

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc
  • 4 cartofi potriviti
  • 3 foi de dafin
  • 1 lgt piper
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lg delikat de legume
  • putina ceapa tocata marunt(1/3 )
  • 6 catei de usturoi tocati mic
  • verdeata(1 fir de patrunjer si 1 fir de marar)
  • 1 ceasca zarzavat facut in casa)...se poate si fara
  • 300ml ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi la tigaie:

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe o parte ,apoi pe cealalta parte si scurgem surplusul de ulei(trebuie sa fie cat mai uscata nu sa balteasca in ulei)


.Apoi adaugam zarzavatul(optional),usturoiul,ceapa si lasam aprox. 10 min. amestecand de cateva ori sa nu se arda si in cele din urma adaugam verdeata tocata fin si mai potrivim de condimente dupa gustul fiecaruia.


Se serveste cu gogosari,conopida si castraveti la otet

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras 1

17.05.2014, 16:40

arata demential

Isabel 1

18.05.2014, 10:14

multumesc.....a fost buna..

Bunica 1

24.05.2014, 14:19

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi