Porc si cus-cus

de mihaelar63 in Porc, 30 Apr 2010 | 2062 vizualizari

 

trebuia sa pregatesc ceva rapid si consistent de pus la ,, pachet "'
ce a rezultat m-a multumit atat pe mine cat si pe ,, destinatar '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc
  • 500 gr cus-cus
  • 100 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1ardei rosu
  • 1ardei verde
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cus-cus:

1. taiati cotletul de porc fasii , condimentati cu sare si piper , prajiti in 50 gr ulei . adaugati usturoiul taiat feliute .


2. in alt vas prajiti cus -cusul pana devine auriu .adaugati apa sa acopere bine cus- cusul .puneti si carnea , amestecand usor .acoperiti vasul cu un capac .


3. spalati ardeii si ii taiati fasii , ii puneti in restul compozitiei, la sfarsit puneti si patrunjelul si ceapa verde tocate .


4. in 10 min cus-cusul s-a patruns bine . atentie !!! completati cu apa daca e nevoie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

30.04.2010, 09:50

mihaela ce ai gfacut nu ai dormit azi nopate ai gatit?,super bun trebuie sa incerc 5 furculite

nadina73 1

19.08.2010, 23:39

facem un tur pe la tine prin curte asa o revizie

mihaelar63 1

20.08.2010, 17:09

bine ca nu te-am prins

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi