Tocanita de porc cu sos de ardei si paste

de alldaycooking in Porc, 16 Mai 2013 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr pasta de ardei
  • 8 ciuperci
  • sare
  • busuioc uscat maruntit
  • 400 gr paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de ardei si paste:

Eu am avut carne congelata si pentru ca am uitat sa o dezghet, am pus-o la fiert impreuna cu vinul rosu in oala sub presiune pt 20 de minute. Dupa 20 de minute, am taiat carnea in felii de grosimea unui deget, apoi am adaugat ceapa taiata grosier, cateii de usturoi si pasta de ardei. Am inchis din nou oala si am lasat sa fiarba impreuna cam 15 de minute. Am adaugat apoi ciupercile taiate in sferturi si am lasat sa mai fiarba 10-15 minute. Inainte de a servi am adaugat sare si am presarat busuioc maruntit.

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. In farfurii am pus pastele, apoi sosul si cate 2 felii de carne, am mai presarat putin busuioc maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de ardei si paste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne de porc