Tocanita de pui cu ardei copti

de Zamfira in Pui, 28 Iul 2013 | 12852 vizualizari

 

Ce aroma, ce combinatie...o tocanita foarte buna, ardeiul copt face casa buna cu foaia de dafin. Pentru un pranz perfect merita incercata. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (pulpe de pui cu os sau dezosat)
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 7-8 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 linguri de bulion
  • boia dulce
  • ulei
  • sare, piper
  • 4 ardei kapia (copti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei copti:

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile feliate, sare, piper. Dupa ce fierbem 10 minute tocanita adaugam foile de dafin, bulionul si usturoiul pisat. Mai fierbem inca 10 minute tocanita.


Coacem, curatam ardeii de coaja si portionam bucatele.


Adaugam si ardeii copti in tocanita si-l mai dam odata in clocot.


Poate fi servita cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Zamfira 1

28.07.2013, 18:04

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:31

gustoasa tocanita

babi5 1

17.12.2014, 07:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui gradinareasca