Tocanita de pui cu kapia

de Rocsi in Pui, 1 Feb 2011 | 3866 vizualizari

 

Este o mancare grozav de buna..cu ocazia asta am inaugurat si serviciul de masa ce l-am primit de ziua mea si al mamei....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu kapia:

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.


se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.


presaram peste ele putina sare si piper.


ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.


ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.


rosiile le taiem bucatele.


intr-o tigaie punem putin ulei la incins.


adaugam ceapa si o canita de apa.


lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.


lasam sa inceapa ca fiarba .


dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.


curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.


mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.


mai lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.


apoi oprim aragazul si ne punem pe farfurii pentru a servi!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

adriana_bobu 1

02.02.2011, 21:00

un deliciu...

Rocsi 1

02.02.2011, 21:19

multumesc adriana

adry88 1

21.05.2011, 15:32

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui