Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit.
Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am adaudat in ceaun.Usturoiul l-am pisat cu pisalogul si l-am frecat cu putina sare si ulei pana a devenit ca o pasta .Tocanita se fierbe pana scade bine de tot...Spre final se adauga usturoiul , condimentele si verdeturile...se mai lasa cateva clocote si se ridica dupa foc.
Pofta buna!!!
1
se serveste cu mamaliga si ardei iute verde alaturi de un vin alb:)
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro