Tocanita de vara

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 28 Iul 2015 | 7757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe rosii
  • 2 ardei galbeni
  • o vanata mica
  • un dovlecel
  • 4 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 5 rosii coapte bine
  • sare, cimbru, patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Tocam mai mare cepele, morcovii, vanata si dovlecelul.Intr-o cratita punem putin ulei ,  legumele tocate ,putina apa si o asezam pe foc.Lasam sa fiarba 15-20 minute apoi adaugam rosiile si ardeiul tocate.Adaugam si sare si cimbru verde . Dupa 15-20 minute adaugam si cartofii taiati.Introducem craticioara la cuptor si mai lasam circa 30 minute la foc mic.Dupa ce oprim focul adaugam si patrunjelul.

Este buna si rece si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.07.2015, 10:00

foarte buna!

mirela0911 1

29.07.2015, 14:21

Foarte buna e!

Gicuta 1

10.08.2015, 11:45

cred ca-i buna si rece!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara, din cartofi